LexFit 040 - Commercial

KLANT

LexFit 040

AGENCY

MOVisuals

DELIVERABLES

Social media Commercial

We hebben al eerder voor LexFit 040 een speciale documentairefilm mogen maken. Dit ging over het verhaal van Lex, eigenaar van LexFit 040, die in 2004 ernstig gewond raakte bij een zinloos-gewelddelict. Door dit voorval verloor hij een oog en raakte hij zowel fysiek als mentaal zijn manier van leven kwijt. Nadat hij zijn leven weer op de rit had gezet, startte hij met LexFit 040.

We hebben dus al meerdere producties gedraaid om films te maken over zijn eigen verhaal. Deze keer kwam hij met de vraag om een film te maken over zijn klanten en hun ervaring in het traject van LexFit 040. Deze film vroeg wat ons betreft om een totaalconcept. In overleg met Lex hebben we alle wensen en eisen in kaart gebracht en hebben we dit vervolgens omgezet naar een kloppend concept. Vervolgens hebben we vanuit dit concept de film gerealiseerd.

In de film hebben we een situatie geschetst waar een klant van LexFit 040 zich in kan bevinden. Een individu kan kampen met depressieve gedachten. Het gevoel van ‘geen zin hebben’, in een donkere kamer zitten en oneindig scrollen op de telefoon. Dan moet er iets veranderen. Met deze situatie als achtergrond hebben we drie hoofdpersonen in beeld gebracht om het proces van LexFit 040 te omschrijven. Van depressie en geen oplossingen meer zien, naar kennismaken met Lex en een traject ingaan waardoor de zon weer gaat schijnen.

We wilden het verhaal versterken met een voice-over, om de boodschap nog krachtiger te maken. Echter, omdat een standaard voice-over niet paste bij het concept bedachten we het idee om het te doen als een voicemail bericht. Zo hebben we de voice-over op een creatieve en passende manier toch verwerkt in de film. 

Wat kan video voor jou betekenen? Kunnen wij je ergens mee van dienst zijn op het gebied van videocontent, bedrijfsfilms, of iets anders? Neem dan contact op met MOVisuals, jouw organisatie voor filmproductie, en laten we het daar over hebben.

movisuals

Wij vertalen verhalen naar film

LOCATIE

De Stadstuin
Bruistensingel 500
5232 AH, ‘s-Hertogenbosch

Contact