InTrainingFitness - Brandfilm

KLANT

InTrainingFitness

AGENCY

MOVisuals

DELIVERABLES

Brandfilm
Social media snippets

InTrainingFitness is een jonge, ondernemende personal trainer die je alles kan vertellen over sporten en bewegen. Om zijn passie en expertise te laten zien, wilde hij een film maken. 

MOVisuals heeft dit voor hem gerealiseerd door samen een concept te bedenken en te realiseren. In de voorfase vinden wij het belangrijk om samen te werken, zodat het eindresultaat vanuit ons, maar zeker ook vanuit de klant zelf komt. Daarnaast is het belangrijk om bij de start van het project te inventariseren waar een klant écht mee geholpen is. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op een film, waarop InTrainingFitness zelf in verschillende sportsituaties te zien is. De diversiteit in situaties en sporten laat zien dat hij van alle markten thuis is. Heb je dus een vraag over sporten? Dan moet je zeker bij hem zijn! 

Wat kan video voor u betekenen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn op het gebied van videocontent, bedrijfsfilms, of iets anders? Neem dan contact op met MOVisuals, uw organisatie voor filmproductie, en laten we het daar over hebben.

movisuals

Wij vertalen verhalen naar film

LOCATIE

De Stadstuin
Bruistensingel 500
5232 AH, ‘s-Hertogenbosch

Contact