IKONS - Wervingscampagne

KLANT

IKONS

AGENCY

MOVisuals

DELIVERABLES

Wervingscampagne film

IKONS is een ondernemende club creatieve marketeers en projectmanagers met een digitale mindset. Bij IKONS ‘hoppen’ medewerkers tussen tijdelijke marketingcommunicatie vraagstukken bij verschillende organisaties. Dit doen ze onder andere door jonge ondernemers te inspireren om grote sprongen te maken binnen hun werkveld. 

Door middel van deze campagnefilm wil IKONS nieuwe ‘job-hoppers’ aantrekken. Deze ondernemende talenten worden continu geprikkeld doordat ze veel verschillende projecten mogen aanvliegen. De diversiteit aan klussen en niet constant aan hetzelfde project werken maakt IKONS een dynamisch bedrijf. Dat willen ze onder andere laten zien door middel van deze campagnefilm.

Deze campagnefilm schetst de situatie waarin iemand op een doodsaaie kantoorbaan zich ergert aan het werk dat uitgevoerd moet worden. Het laat de situatie zien waar veel jonge ondernemers in verstrikt kunnen raken. Daarna zien we een beeld waarin deze persoon een duidelijke keuze maakt en naar de bushalte loopt. Bij de bushalte laat hij een bord achter met de tekst ‘als je dit leest, ben ik weg’. Hij heeft ontslag genomen bij zijn baan en maakt een sprong in zijn carrière door bij IKONS te gaan werken.

De borden die dienden als ondersteuning van deze campagnefilm worden ook fysiek in steden geplaatst om aandacht te trekken. De film is dus een krachtig onderdeel van de communicatiestrategie. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en IKONS ook!  

Wat kan video voor jou betekenen? Kunnen wij je ergens mee van dienst zijn op het gebied van videocontent, bedrijfsfilms, of iets anders? Neem dan contact op met MOVisuals, jouw organisatie voor filmproductie, en laten we het daar over hebben.

movisuals

Wij vertalen verhalen naar film

LOCATIE

De Stadstuin
Bruistensingel 500
5232 AH, ‘s-Hertogenbosch

Contact