Embloom - Employer Brand Film

KLANT

Embloom

AGENCY

MOVisuals

DELIVERABLES

Employer Brand Film

Embloom zet zich in voor een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg. Om dat te doen bieden ze een e-health platform ter ondersteuning van diagnostiek, effectmeting en online behandeling. Ze bieden mogelijkheden voor patiëntvoorlichting, preventie en nazorg. Het platform is breed inzetbaar en kan worden afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt, ongeacht de therapievorm, werkwijze en persoonlijke omstandigheden.

Embloom wilde aan de buitenwereld laten zien wie ze zijn, laten weten wat ze bijdragen aan de maatschappij en de waarde tonen die ze voor hun klanten betekenen. Daarom haakten Ze MOVisuals aan om door middel van een videoproductie een ‘digitale rondleiding’ te geven op hun kantoor. Met een film hebben we mensen kennis laten maken met Embloom, hun medewerkers en het kantoor.

Communicatie en marketing via video is een sterke tool om veel mensen te bereiken. Door contact te leggen met MOVisuals startte het project om een ‘kijkje in de keuken’ te geven van de organisatie. Na een soepele start van dit videoproject hebben we de videoproductie van de film mogen realiseren. We zijn extra trots op dit project omdat het gaat over een zogeheten ‘one-take’. Een shot waarin we door het bedrijf heen ‘vliegen’. Een super leuk project dus om uit te mogen voeren! 

Wat kan video voor jou betekenen? Kunnen wij je ergens mee van dienst zijn op het gebied van videocontent, bedrijfsfilms, of iets anders? Neem dan contact op met MOVisuals, uw organisatie voor filmproductie, en laten we het daar over hebben. 

movisuals

Wij vertalen verhalen naar film

LOCATIE

De Stadstuin
Bruistensingel 500
5232 AH, ‘s-Hertogenbosch

Contact